10 RAZLOGOV, ZAKAJ KERATINU RECI DA!

1. OBNAVLJA SUHE IN POŠKODOVANE LASE – svetljeni, barvani ali izjemno suhi lasje; neverjetni rezultati s keratinskim tretmanom
2. DODA TVOJIM LASEM NEVERJETEN SIJAJ – Ob vsaki kemični obdelavi lasje izgubljajo sijaj in zdravje. Zdravljenje s keratinom je bistveno za zdravje las!

3. NADZOR NAD KVALITETO LAS – Segrevanje in kemična obdelava las lahko povzroči, da so videti štrleči, kosmati in brez življenja. Keratin je odlična rešitev!
4. ZAGOTAVLJA TOPLOTNO ZAŠČITO – Las bo zaščiten pred uničujočimi učinki  prevročega fena, likalnika za lase, kodralnika, …
5. ZAŠČITI BARVO LAS – Izziv je ohraniti barvo las. (barvani lasje). Keratinsko ravnanje pomaga doseči, da glamurozen videz traja dlje.

6. PREPREČI RAZCEPLJENE KONICE – Trudiš se, da ne bi imela razcepljenih konic, za to uporabljaš vse vrste izdelkov. Velikokrat moraš konice postriči. Keratin ojača lasne konice in jih poceli.

7. OMOGOČA LAŽJE VZDRŽEVANJE LAS – Keratin da tvojim lasem občutek lahkosti in močno olajša oblikovanje pričeske.

8. NEVERJETNA LAHKOST ČESANJA – Zdravljenje s keratinom prihrani tvoj dragoceni čas pri oblikovanju pričeske kar za 80%. Seveda je potrebno upoštevati navodila strokovnjaka.

9. LASE IZRAVNA, NE DA BI SPREMENIL STRUKTURO LAS – Keratinski tretma ne vključuje nobenega kemičnega procesa, zato ne zlomi tvojih las ali spremeni teksture.

10. GLADEK LAS IN SVILNAT OBČUTEK – Ni ga čez svilnat, sijoč in gladek las.

Vir: Cocochoco

Lasje so po keratinski negi sijoči, lepi in negovani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *