Gre za globinsko obnavljanje in glajenje las. Od štrenastih do elegantno gladkih, sijočih las.


Lasni botox je sredstvo proti STARANJU LAS.


Po štiridesetem letu se lasje spremenijo, začnejo spreminjati barvo, vedno temnejši so, s počasnim dodajanjem sivih. Lasje izgubijo vlago, teksturo, se lomijo in cepijo še bolj intenzivno, kot pred tem obdobjem. Seveda je vse to povezano tudi s hormonskim stanjem v telesu. Kako si lahko pomagamo?

Pomembno je paziti na vnos, torej prehrano in pa kaj dajemo na lasišče in lase. Nega las je v tem obdobju še pomembnejša, kot kdaj koli prej. Če bomo tu dosledni, bomo ponosno nosili svoje lase še dolga leta. Če pa spregledamo ta proces, se bomo lahko strigli samo še na krajše, ker kvalitete lasu ne bo!

Hair Botox ne vsebuje kemikalij. Je 100% naraven. Kaj  vsebuje?

Negovalne beljakovine, vitamine, antioksidante in zdravilna olja, ki zapolnijo vrzeli v lasni strukturi in jim povrnejo naravno lepoto. Botox vsebuje tudi zaščito pred UV žarki in s tem preprečevanje staranja las. Z enim samim postopkom obnovi suhe, poškodovanje lase, izboljša teksturo in sijaj, hidrira, zaceli razcepljene konice in doda UV zaščito.


Zakaj bi si želeli Hair Botox nego?

Ker boste nekaj mesecev brez štrenastih, izsušenih in štrlečih las! Brez ravnanja vsako jutro, popolnoma zaščiteni pred vlago v zraku! (Zaščiti svoj las pred staranjem – Hair Botox nega!!!)


Hair Botox resnično deluje!