Pozdravljen/a! 

Sem Suzana Bajec. Lastnica LAS lasnega ateljeja suzana. Hvala, ker si si vzel/a čas, da prebereš tale opis.  V njem sem povzela mojo zgodbo in zgodbo salona.

Upam, da te bo moja zgodba prepričala in se vidimo tudi v salonu!

Moji začetki … 

Moja ljubezen do las se je izrazila zelo zgodaj. Kot mala punčka sem prosila  sorodnike, če jih lahko malo počešem. Da bom “frizerja”,ko bom velika! 🙂  Takrat sem obvladala tupiranje.

V osnovni šoli je bilo dosti drugega dela, poleg tega sem začela v sedmem razredu s treningi karateja. Seveda sem po končani osnovni šoli vedela “iz prve” da grem na frizersko šolo. Že v prvem letniku in vse naprej sem postrigla čisto vsakega, ki me je prosil in tudi tiste, ki me niso. Moja zlata sestra, … s kakšnimi frizurami je ona hodila v šolo! Nisem še imela znanja, poguma pa kar nekaj. In vedno sem rekla; mašinca vse popravi. Hvala Petra 💓

Kar nekaj let je potem minilo, da sem prišla do strokovne izobrazbe in  dodatne diplome in naziva Frizerska mojstrica. Dokončala sem šolanje, a to je bil zgolj začetek.

Sem mnenja, da se je potrebno vedno izobraževati. Zato sem se od samega začetka veliko izobraževala, vedno me je zanimalo vse v zvezi s stroko. Vedno sem vedela, da želim biti najboljša in nuditi svojim strankam le najboljše.

 Začetki salona 

Vedno sem vedela, kaj hočem in moj lokal, moj mali atelje je bil logična posledica mojih želja. Leta 2004 pa sem stopila na svojo pot, kupila lokal na Ljubljanski cesti v Celju in ga poimenovala  LAS lasni atelje suzana. 

Vedno mi je bila pomembna skrb za ljudi in okolje, zato sem pazljivo izbirala, kateri material je primeren za delo v mojem ateljeju. 

Na začetku sta bila moja sodelavca Vesna in Tomaž, potem se je dogajalo življenje, Vesna je odšla na porodniško, Tomaž je imel druge interese in ostala sem sama v salonu. Dela pa je bilo vedno več. Nisem več zmogla sama, vedno bolj sem razmišljala o dijaku, ki bi ga/jo naučila iz nule, kot se reče in bi bila moja desna roka. 

Prišla je ….ROMANA! Prvi letnik, lušna pupa, … Svež veter je zavel. V salonu je bila zelo veliko z mano in kmalu je postala zame nepogrešljiva. Danes je mlada dama, samostojna, pri meni že 10 let. Ponosna sem nase in nanjo! 

Danes

Zadnjič mi je gostja našega salona na FB napisala, da sem prijazna, topla. Jaz bi dodala profesionalna. 😉

Preferiram celosten individualni pristop, profesionalno svetovanje in storitev, zaradi katere se boste po tretmaju počutili sproščeni, zadovoljni in najlepši! Danes živimo hiter tempo, zato se za stranko/gosta našega salona prilagodim časovno, da je zanjo najugodneje. 

Pri izvajanju storitev uporabljamo vrhunsko profesionalno lasno kozmetiko; JOICO, Demeral, Philip Martins. Za vse stranke, ki želite 100% naravno rastlinsko barvanje las, pa vam to omogočimo z rastlinskimi pigmenti podjetja Etnobotanika.  

Najpomembneje zame je, da stranko obravnavamo celostno, profesionalno, individualno. Vse storitve so  podprte z odličnim materialom in za to sem za Vas izbrala profesionalno lasno kozmetiko JOICO. Ker najraje barvam lase, delam pramenčke, sunkiss variante in balayage, je izbira visoko kvalitetnega materiala ključna za več kot dober rezultat.  To je znamka, v katero zaupam  in jo priporočam tudi za nadaljnjo nego doma.

Preferiram celosten individualni pristop, profesionalno svetovanje in storitev, zaradi katere se boste po tretmaju počutili sproščeni, zadovoljni in najlepši! Zame osebno pa je najpomembnejši ODNOS. Ker … odnos je vse! Odnos do sebe, do drugega, do narave, do las, … 

Izzivi sodobnega časa

V Lasnem Ateljeju Suzana smo odgovorili na izzive sodobnega časa in strankam kot prvi ponudili razvajanje brez slabe vesti – uporabljamo namreč okolju prijazne izdelke in tehnologije, brez škode na račun kakovosti ali razvajanja. Varčujemo z viri in uporabljamo dosegljive obnovljive vire, recikliramo, ločujemo, uporabljamo ekološke negovalne izdelke in čistila, ter mislimo na zdravje in okolje.

LAS lasni atelje suzana, prvi eko frizerski salon. Ker verjamemo, da je prava pot le z roko v roki – z naravo. 

Za okolje skrbimo na več načinov:

  • Uporabljamo zeleno električno energijo, pridobljeno iz obnovljivih virov (hidroelektrarn, sončnih in vetrnih elektrarn).
  • Z el. energijo ravnamo skrbno – kjer je le mogoče, uporabljamo varčne aparate in druge naprave, ki jih izklapljamo, ko niso v uporabi.
  • Namestili smo varčno razsvetljavo.
  • Uporabljamo varčne vodovodne armature in aparate, ki prihranijo do 50% vode.
  • Za čiščenje salona in pranje brisač ter pregrinjal uporabljamo le okolju in koži prijazne, biorazgradljive izdelke.
  • Skrbno ločujemo odpadke in skrbimo za čim manjšo količino le-teh.
  • Uporabljamo okolju prijazne, reciklirane papirje (pisarniške, toaletne) in skrbimo za čim manjšo porabo papirja.
  • Ogrevamo se z mestnim plinom in varčnim plinskim kotlom
  • Sodelujemo z dobavitelji, ki jim je skrb za okolje pomembna oz. se lahko pohvalijo s certificiranimi naravnimi oz. ekološkimi izdelki.

Če vas zanima:

Lahko pa me tudi pokličete, moj kontakt najdete na dnu strani in na kontaktnem obrazcu: kontaktni obrazec.