Hair repair system je tretma v štirih korakih, ki obnavlja poškodovane lase in jih pripravi na barvanje. K-pak produkti so vodilni na svetu,  na področju obnove las! Ustvarjeni so za oslabele, poškodovane in izsušene lase. Tretma, ki traja 20 minut se začne z K-Pak Clarifying Chelating šamponom, ki lase intenzivno očisti, odstrani mineralne obloge in ostanke preparatov za oblikovanje.

Drugi korak se nadaljuje s K-Pak Cuticle Sealer , ki zgladi in utrdi lasno kutikulo , ter v lase zaklene barvo. Nato sledi zmagovalec linije K-Pak. To je Deep Penetrating Reconstructor, ki je že več let  na prvem mestu izmed vseh mask. Je najboljša izbira za resnično obnovo  las. Njena posebnost je, da nahrani las v globino, ne samo povrhu. Lasem vrne prožnost, moč in sijaj.

In pa še zadnji, 4. korak obnove las pa je postopek intenzivnega vlaženja.  K-Pak Intense Hydrator lasem povrne vlago, zapre kutikulo, izboljša prožnost in poveča živahnost las.

Lasje so gladki in sijoči. Izsušeni lasje so zopet navlaženi, prožni in bolj elastični. Obnova las je priporočena vedno pred barvanjem in po morju. Ter seveda takrat, ko se nam zazdi, da so naši lasje zelo izsušeni.