Storitve

Vsaki stranki se posvetimo celostno, profesionalno in individualno. V frizerskem salonu LAS poleg standardnih frizerskih storitev zanj in zanjo, ponujamo tudi specialne storitve.

Nudimo klasične storitve, kot so:

  • Otroško in najstniško striženje
  • Moško striženje
  • Žensko striženje
  • Barvanje las
  • Oblikovanje las, kodranje, ravnanje, …
  • Pramenčke 
  • Svetlenje las

In tudi bolj specifične:

Edini salon v Sloveniji smo, ki vam nudi luksuzno storitev za lase, ravnanje las s keratinom, ki diši kot čokolada! Cocochoco Professional. 

Lepi, zdravi in sijoči lasje so želja skoraj vsake ženske. Večina od nas se spopada z vsaj eno težavo, kot so poškodovani lasje, brez leska, suhi, razcepljeni.

Keratin je nega, ki učinkovito nahrani lase, jim doda lesk in voljnost. Uporabljamo naravni keratin, brez formaldehida in kemikalij. Deluje tudi preventivno, lase zaščiti pred negativnimi zunanjimi vplivi. To zdravljenje lahko uporabimo za vse vrste las, deviške ali obdelane. Tretma priporočamo teden dni po barvanju. 

Postopek v salonu traja približno 2 uri. 

Seveda je pomembna tudi nega doma. V salonu ponujamo možnost nakupa originalnega šampona in regeneratorja, vse zato, da se keratin obdrži v lasu čim dlje.  Nega s keratinom se v lasu obdrži od 3 do 6 mesecev. 

So vaši lasje zelo poškodovani, dehidrirani, konice razcepljene?

To je nega, ki globinsko obnavlja in gladi lase. Lasni botox je sredstvo proti staranju las. Doda volumen lasem in je odlična zaščita pred UV žarki! Kaj vsebuje produkt Botox?

Vsebuje negovalne beljakovine, antioksidante, vitamine in zdravilna olja, ki zapolnijo vrzeli v lasni strukturi in jim povrne naravno lepoto.

Rezultati lasnega Botoxa; Bolj zdravi, mehkejši, svetlejši, polnejši in bolj živahni! Videti bodo mlajši in razcepljene konice bodo izginile.
Lasni Botox resnično deluje!

To je postopek, s katerim globinsko očistimo vaše lase in jih pripravimo na nadaljnje tretmaje. Rezultati so osupljivi!

Za tiste, ki imate problem na lasišču, rešujemo najprej to. Zato je analiza stanja na lasišču in laseh zelo pomembna. Na tem potem gradimo.

Modne tehnike barvanja (balayage, sunkiss, ..)
Nega s čokoladnim keratinom

Edini salon v Sloveniji smo, ki vam nudi luksuzno storitev za lase, ravnanje las s keratinom, ki diši kot čokolada! Cocochoco Professional.

Lepi, zdravi in sijoči lasje so želja skoraj vsake ženske. Večina od nas se spopada z vsaj eno težavo, kot so poškodovani lasje, brez leska, suhi, razcepljeni, …

Keratin je nega, ki učinkovito nahrani lase, jim doda lesk in voljnost. Uporabljamo naravni keratin, brez formaldehida in kemikalij. Deluje tudi preventivno, lase zaščiti pred negativnimi zunanjimi vplivi. To zdravljenje lahko uporabimo za vse vrste las, deviške ali obdelane. Tretma priporočamo teden dni po barvanju.

Postopek v salonu traja približno 2 uri.

Seveda je pomembna tudi nega doma. V salonu ponujamo možnost nakupa originalnega šampona in regeneratorja, vse zato, da se keratin obdrži v lasu čim dlje.
Nega s keratinom se v lasu obdrži od 3 do 6 mesecev.

Kaj pomeni čudovita pričeska, če vas obupno srbi lasišče? Če so lasje že drugi dan po umivanju mastni? Še huje, lasje izpadajo, vsako jutro se zgražate ob pogledu na vzglavnik in lase na njem!

Sama imam pre občutljivo lasišče in dolgo sem na trgu iskala produkt, ki bi me “rešil”. Seveda sem ga našla!

V salonu imamo metodo profesionalnega tretmaja , ki je zasnovan tako, da zagotavlja izjemno učinkovite in vidne rezultate na lasišču, laseh in počutju. Lasišče čistimo z uporabo esencialnih olj. Imenuje se Detox lasišča. Lasišče očistimo in razstrupimo odpadkov metabolizma, tenzidov in ga na ta način pripravimo na nadaljnjo nego.

Če je vaše lasišče polno prhljaja, uporabimo ampulo proti prhljaju, jo nežno vmasiramo. Za umivanje las doma, pa vam svetujemo Perforante šampon, ki deluje pomirjevalno, očiščevalno in uravnava delovanje nastajanja sebuma. Vsebuje mešanico aktivnih sestavin: Origano, sivka, rožmarin, olje čajevca, azulen, cink in vitamin A.

Za mastno lasišče svetujemo Normalizzante šampon, ki pomiri, uravnava, normalizira in krči pore. Mešanica aktivnih sestavin; Cedra, kamilica, limona, sivka, cink, azulen. za občutljivo lasišče pa Lenitivo, ki deluje pomirjujoče in osvežilno.

Tu imamo še šampon, ki je najbolje prodajan produkt, to je Energizante šampon, ki pomaga pri problemu izpadanja las, obnavlja lasišče, globinsko pospešuje mikrocirkulacijo in aktivira reproduktivne funkcije lasnega mešička. Vsebuje mešanico aktivnih sestavin; Arnika, meta, evkaliptus, pšenični proteini in vitamin A.

Detox tretma traja približno 20 minut in pomeni popolno sprostitev za telo in duha! Za rešitev problema je potrebno 8 obiskov in sicer 1x na teden.

Load More


Iz anamneze lasišča in las potem lahko ustvarimo dober načrt za rešitev težav in pridemo do resnično  dobrih rezultatov.  Z minimalno agresije do las, z blagodejnim, nežnim čiščenjem lasišča do top rezultatov.

Vse storitve morajo biti podprte z odličnim materialom in za to sem za Vas izbrala profesionalno lasno kozmetiko JOICO. Ker najraje barvam lase, delam pramenčke, sunkiss variante in balayage, je izbira visoko kvalitetnega materiala ključna za več kot dober rezultat.

To je znamka, v katero zaupam  in jo priporočam tudi za nadaljnjo nego doma. Vero K-PAK Color je barva z najmanjšo vsebnostjo amoniaka v barvi na svetu in sicer 1,6% – 1,9%.  Rezultati so; negovan in svetleč las, odlična prekrivnost.  Za nego las doma pa vam svetujemo najboljši produkt za vas.

Vse produkte najdete tukaj: https://las.si/produkti

Nove stranke

Stranke, ki ste prvič pri nas, svetujemo Hair Repair System. To je postopek, s katerim globinsko očistimo vaše lase in jih pripravimo na nadaljnje tretmaje. Rezultati so osupljivi! Joico profesionalna kozmetika ponuja tudi širok izbor izdelkov za nego las. Za tiste, ki imate problem na lasišču, rešujemo najprej to. Zato je analiza stanja na lasišču in laseh zelo pomembna. Na tem potem gradimo.