Od zdravega lasišča je odvisno zdravje naših las. Na lasišče se dnevno nalagajo nečistoče; snovi iz onesnaženega zraka, ostanki krem in utrjevalcev in naravne sestavine, kot so loj, znoj in roževinasti delci. Če lojnice delujejo normalno, ta loj neguje kožo in lase, ter krepi obrambno sposobnost pred zunanjimi vplivi.

Je vaše lasišče mastno? Morda gre za seborejo; čezmerno delovanje žlez lojnic. Loj se naloži in preobteži lasišče.

Tu lahko pomagamo z Detox tretmajem in linijo Normalizante, ki lasišče nežno očisti in odstrani odvečno maščobo, pomiri,  ne da bi lasišče dražili. Linija lasišče normalizira, skrči pore. Vsebuje eterično olje kamilice, limone, sivke, zulen, ter cink.


Detox lasišča je terapija za reševanje las in lasišča, ki s pomočjo eteričnih olj neguje in ščiti. Zagotavlja izjemno učinkovite in vidne rezultate na lasišču, laseh in počutju.Z njim lahko zdravimo štiri glavne probleme na lasišču in sicer; mastno lasišče, občutljivo-srbeče lasišče, izpadanje las in prhljaj.  Lenitivo linija neguje suho in srbeče lasišče. Deluje pomirjujoče in osvežilno. Eterična olja v tej liniji so kamilice, pelargonija, azulen.


Veliko težava je izpadanje las, prizadene moške in ženske. Lahko jo povzroči hormonsko neravnovesje, motnje hranjenja, nizka raven železa v krvi, slaba mikrocirkulacija. Slabo delovanje dovoda do lasnega mišička povzroči, da na dolgi rok lasje oslabijo in pričnejo izpadati. Nekaj je dnevno izpadanje las, do 100 las na dan je normalna menjava. Kar je več, je potrebno poiskati vzrok.  Tu pomagava z linijo Energizante, ki obnavlja lasišče, globinsko pospešuje mikrocirkulacijo in aktivira reproduktivne funkcije lasnega mešička. Mešanica aktivnih sestavin v tej liniji; arnika, meta, evkaliptus, pšenični proteini in vitamin A.Če pa je vaš problem prhljaj, vam olajšava težave z linijo Deforforante, ki čisti lasišče, obnavlja normalno delovanje lasišča in rešuje težave, ki jih povzroča trdovratni prhljaj. Deluje pomirjevalno, očiščevalno in uravnava delovanje sebuma. Linija vsebuje mešanico aktivnih sestavin; origano, sivka, rožmarin, olje čajevca, azulen, cink in vitamin A.


Ko pridete v salon s katero od teh težav vam pregledamo lasišče z mikrokamero. Na podlagi videnega določimo linijo, s katero bomo zdravili vaše lasišče. Potrebno je narediti kuro, torej 8 obiskov v salonu, 1x na teden in svetovanje glede nadaljnje nege doma. Kako izgleda obisk v salonu pri Detox tretmaju?


Najprej pregled z mikrokamero in določitev zdravljenja. Potem razstrupimo in očistimo lasišče “odpadkov” metabolizma, tenzidov (čistilna sredstva) in priprava na tretma, to je z kislinskim losijonom in detox ampulo, ki jo vmasiramo v lasišče. Nato nanesemo šampon iz linije, ki smo jo določili za zdravljenje. Nanesemo kislinsko masko, ki odstrani bazične ostanke šampona iz las, zapre kutikulo, lasem povrne lesk in jim da volumen.  Nato spet ampula, ki zdravi težavo. Nežno jo masiramo v lasišče in ne izpiramo. Po tretmaju se boste počutili božansko, ker eterika vpliva na telo in duha.