Trend drznih sprememb ali kakšne pričeske bomo nosili po karanteni

Wuhuu, ta teden smo se vrnili nazaj! Prišel je čas, da smo se poslovili od fig in narastkov ter predolgih las, ki jih nismo zmogli več obvladovati. Mi pa smo tudi navsezadnje odklenili vrata! Prav veselili smo se sprememb, ki smo jih vnesli v vaše pričeske. Prepričani smo, da smo v času karantene vsi uspeli najti nove ideje, ki bi lahko v naše frizure vnesle svežino. Če pa še niste gotovi kakšna frizura bo letos IN vam predstavljamo letošnje trende.

Kaj nam torej druga polovica leta 2020 prinaša? 

Bob frizurco, večno aktualno, ki nikoli ne bo šla iz mode. Lahko je različnih dolžin, lahka za urejanje; s sčetko, ravnalnikom, kodralnikom ..

Če ste bolj pogumni pa bo letos sigurno prava izbira zelo kratek fru fru na čelu. Otroški fru fru, rečemo. Zelo zresan. Odpre obraz, poudari oči in vas pomladi. Sprednji del kratki, torej fru fru različnih oblik. Lahko do oči, raven od sence do sence na drugi strani, resasto, da naredi razgiban videz. 

Pixie frizurca, kratki, resasti, nagajiva frizurca h kateri se odlično poda hladen ton barve. 

Kodrčki, kodrčki. Že nekaj časa nas spremljajo kodri, za vse, ki ste naravne, pravi blagoslov. Če so lasje negovani, brez konic, super možnost!

Vir: instagam

Po letih zatišja, pa so se vrnili lasni podaljški! Za vse tiste, ki imate krajše lase, pa bi si želele daljše ali pa bolj goste.

Punce, letos se več ne bomo spraševale na kateri strani naj imamo prečo, saj je ključna zapoved leta 2020 preča na sredini!

Kakšne trende pa leto 2020 prinaša pri moških frizurah??

Še vedno kraljuje FADE, na zatilju močno zabrita (iz nule, kot rečemo) in potem lepo, brez prehoda do vse daljših na vrhu glave. Le da je dolžina vrhnjih las skrajšana. Sprednji del pa skrajšan, varianta fru fru. 

Ostajajo tudi poudarjene preče ob strani, ki se izbrijejo. Ali pa daljša izbrita črta, ki poteka od senc polkrožno do zatilja. Moderne bojo tudi brade, ki se ujemajo s fadeom frizure. 

Sedaj pa brez izgovorov, da ne vemo kaj bi letos nosili. Se vidimo v salonu!

Suzana, LAS