Joico K-PAK obnova las je popolna izbira za vse tipe las in vse dolžine, ki so zaradi različnih dejavnikov postali poškodovani, suhi, pusti in brez življenja, zaradi notranjih in zunanjih dejavnikov, tudi zaradi pretirane uporabe toplotnih pripomočkov za oblikovanje las, kemične obdelave las, barvanja in okoljskih vplivov.

Obnova las močno izboljša elastičnost las, jih okrepi in jim daje sijaj. Primerna tudi za tiste, ki si sicer težko oblikujejo lase. S svojim PH (4,5-5,5) ne vpliva na obstojnost barve, temveč poudari njihovo intenziteto. Joico K-Pak obnova las narediva v štirih korakih:

Najprej globinsko očistiva lase, ki iz las odstrani vse ostanke preparatov, ter jih pripravi pred kemično obdelavo.

Drugi korak zgladi in utrdi kutikulo. Zmanjša nabreklost lasu, ki jo povzročajo kemične obdelave.

Nato sledi globinska maska, ta je zmagovalka med maskami, že kar 20 let na prvem mestu v setu.  Njena naloga je, da poveča prožnost, sijaj, vrne moč in zagotavlja zaščito. Barve so bolj obstojne.

Zadnji korak je intenzivno vlaženje, ki vrača vlago izrazito suhim in poškodovanim lasem, izboljša elastičnost, preprečuje statičnost in izboljša obvladljivost las. Lasje so sijoči in gladki.

Kdaj se odločiti za globinsko obnovo las?

Globinsko obnovo las priporočamo vedno pred barvanjem. Las tako odlično pripravimo za sprejem in boljšo obstojnost barve. Lasje so po obnovi in barvanju negovani in svileni.