Je profeisonalni tretma, ki s pomočjo esencialnih olj neguje in čisti. Tretma zagotavlja izjemno učinkovite in vidne rezultate na lasišču, laseh in počutju. Prednost produktov je ta, da vsebujejo visok procent esencialnih olj in so brez alkohola, ki povzroča izsušitev in poveča delovanje sebuma. Detox je najbolj pomemben korak pri pripravi lasišča za nadalnje tretmaje in nego lasišča. Razstrupi in očisti lasišče odpadkov metabolizma in tenzidov ( čistilna sredstva ).

V sklopu detoxa so na voljo štiri linije, ki zdravijo probleme lasišča. Tretma je priporočljivo narediti dvakrat letno in sicer enkrat na teden, osem tednov. NORMALIZANTE za mastno lasišče. Serboreja je največji problem pri mastnem lasišču. To pomeni, da žleze lojnice prekomerno izločajo sebum. Koren lasu je masten, konice suhe. Sebum povzroča srbečico, razdraženost lasišča in zmanjšuje rast las.

Linija Normalizzante je priporočena za lasišče, ki trpi za seborejo in hiperhidrozo (prekomerno izločanje sebuma). Pomiri, uravnava, normalizira in krči pore.