Kaj pomeni čudovita pričeska, če vas obupno srbi lasišče? Če so lasje že drugi dan po umivanju mastni? Še huje, lasje izpadajo, vsako jutro se zgražate ob pogledu na vzglavnik in lase na njem!

Sama imam pre občutljivo lasišče in dolgo sem na trgu iskala produkt, ki bi me “rešil”. Seveda sem ga našla!

V salonu imamo metodo profesionalnega tretmaja , ki je zasnovan tako, da zagotavlja izjemno učinkovite in vidne rezultate na lasišču, laseh in počutju. Lasišče čistimo z uporabo esencialnih olj. Imenuje se Detox lasišča. Lasišče očistimo in razstrupimo odpadkov metabolizma, tenzidov in ga na ta način pripravimo na nadaljnjo nego.

Če je vaše lasišče polno prhljaja, uporabimo ampulo proti prhljaju, jo nežno vmasiramo. Za umivanje las doma, pa vam svetujemo Perforante šampon, ki deluje pomirjevalno, očiščevalno in uravnava delovanje nastajanja sebuma. Vsebuje mešanico aktivnih sestavin: Origano, sivka, rožmarin, olje čajevca, azulen, cink in vitamin A.

Za mastno lasišče svetujemo Normalizzante šampon, ki pomiri, uravnava, normalizira in krči pore. Mešanica aktivnih sestavin; Cedra, kamilica, limona, sivka, cink, azulen. za občutljivo lasišče pa Lenitivo, ki deluje pomirjujoče in osvežilno.

Tu imamo še šampon, ki je najbolje prodajan produkt, to je Energizante šampon, ki pomaga pri problemu izpadanja las, obnavlja lasišče, globinsko pospešuje mikrocirkulacijo in aktivira reproduktivne funkcije lasnega mešička. Vsebuje mešanico aktivnih sestavin; Arnika, meta, evkaliptus, pšenični proteini in vitamin A.

Detox tretma traja približno 20 minut in pomeni popolno sprostitev za telo in duha! Za rešitev problema je potrebno 8 obiskov in sicer 1x na teden.

Comment on this FAQ

Your email address will not be published. Required fields are marked *